FODY VILÁGA
TAPASZTALAT • MEGBÍZHATÓSÁG
ADOTT SZÓ • SZENVEDÉLY
1991-ben alakult a családi vállalkozásunk. Azóta sok minden megváltozott, de ami változatlan maradt az, hogy továbbra is keressük a minőségi és korszerű megoldásokat a kihívásokra. Az elmúlt majd 30 év alatt bejártuk a szakma minden szegletét és ezalatt a számunkra legfontosabb értékké a tapasztalat, a megbízhatóság, az adott szó ereje és a munkánk iránt érzett szenvedély váltak.

 

Bálint Attila

Ügyvezető

Email: balint.attila@fody.hu

Amikor 1990-ben egy külföldi nagykövetségen a kezembe nyomtak egy tálcát nem gondoltam, hogy ilyen meghatározó élmény lesz örömet szerezni másoknak egy finom falattal és egy pohár jóféle borral. Egy hosszú út kezdete volt és ma már el sem tudnék képzelni mást, mint hozzájárulni egy sikeres rendezvényhez , beleadva szívem-lelkem és sokévnyi tapasztalatomat. Ez az én utam (vagy vízilabdázni a Fradiban…….)

 

Albert-Fodor Noémi 

Ügyvezető

Email: albert-fodor.noemi@fody.hu

Kiskoromban másnak készültem. Édesapám volt a legnagyobb ellenzője, hogy átvegyem a családi vállalkozást. Valahogy az élet mégis úgy hozta, hogy magával ragadott a rendezvények és a catering világa. Kreativitásomat és magas minőségű dolgok iránti szeretetemet itt tudom teljes mértékben kiélni.

 

Fodor Balázs 

Ügyvezető

Email: fodor.balazs@fody.hu

CATERING CUP

Az elmúlt időszak egyik legnagyobb szakmai megmérettetése volt számunkra az itthon első alkalommal megrendezett Catering Cup verseny. Nagyon sokat készültünk, coachunk Győrffy Árpád, a Four Seasons Hotel Gresham Palace Kollázs éttermének séfje volt. Rengeteget köszönhetünk neki, és versenynek. Sokat tanultunk, szuper kihívás volt.

Második helyezésünkre rendkívül büszkék vagyunk.
Különdíj 1: Legesztétikusabb büféasztal
Különdíj 2: Legesztétikusabb vendéglátó büfé