eszközök

Bemutatótér

Eszközbérlés

Kérjük töltse ki az alábbi megrendelő lapot, amennyiben eszközt szeretne bérelni és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Gyakran Istételt kérdések

Alább néhány kérdés, melyekkel munkánk során a leggyakrabban találkozunk.
További kérdés esetén keressenek minket az alábbi elérhetőségek bármelyikén!

Az árak pontos meghatározása függ a termék aktuális elértőségétől. Konkrét ajánlatért keressen bennünket!

Természetesen megtekinthetőek a telephelyünkön munkaidőben, de kérjük, hogy minden esetben egyeztessen időpontot kollégáinkkal.

Eszközbérlési igényét honlapunkon vagy emailben jelezheti felénk. Ajánlatkérésére kollégáink – felmerülő kérdés esetén felveszi önnel a kapcsolat az igények tisztázása érdekében és – pontos kalkulációt készít ajánlatadás formájában.

Igényjelzésére ügyfélkapcsolatunk árajánlatot készít, amelynek elfogádását írásban kell visszaigazolnia. Elfogadás előtt az ajánlatot az igények esetleges változása esetén annyiszor módosítjuk, ahányszor csak szükséges.  Elfogadás esetén a lemondási feltételekről az árajánlat melléklete ad részletes tájékoztatást. Új partneri  kapcsolat esetén előleg befizetése szükséges, a fennmaradó összeg a rendezvényt követő 8. napon esedékes.

Nincs. A rendelési mennyiség azonban jelentősen befolyásolja a raktári kiadás/szállítási költségeket.

Termékeinket napi bérleti áron szolgáltatjuk. Egyedi esetekben, tartós bérlet esetén, ügyfélkapcsolatunk kedvezményeket biztosíthatnak.