esküvő

meghívótól az ültetőkártyáig

Az esküvő életünk egyik legszebb és legemlékezetesebb napja.

Legalábbis mindenki arról álmodik, hogy a szülők, a család és a barátok is egy csodálatos nap emlékét viszik haza a partiról. Természetes, hogy mindenki tökéletes esküvőt szeretne, de egy tökéletes esküvő megszervezésére rengeteg időt, energiát kell fordítani ahhoz, hogy a nagy napon a legapróbb részletekig minden és mindenki a helyén legyen.

A nagy nap

Mindenki gyönyörű, emlékezetes és hibátlan esküvőről álmodik!

Egy tökéletes esküvő megszervezésére rengeteg időt, energiát kell fordítani ahhoz, hogy a nagy napon a legapróbb részletekig minden és mindenki a helyén legyen. 

Mi ebben tudunk segíteni az első megbeszéléstől, ötleteléseken át az utolsó vendég távozásáig.

Segítünk a helyszín, a design és a menü kiválasztásában, de ránk bízhatjátok a násznép szórakoztatását is. Megvalósítjuk, ha bármi megtetszett nektek az Instán, vagy a Pinteresten, ha kell rá is teszünk egy lapáttal, hogy a ti napotok csodálatos, egyedi és utánozhatatlan legyen. 

A közös munka során megismerünk titeket, szerelmetek történetét és hogy mit szeretnétek nyújtani a családotoknak és a barátaitoknak. A lagzitokban már semmi más dolgotok nem lesz, mint vendégeitekkel együtt ünnepelni közös életetek első óráit.

Esküvői helyszínek

Minden álomnak meg van a megfelelő helyszíne és mi segítünk ezt megtalálni! Keress minket bátran és megtaláljuk a megfelelőt.

Szőlők között

Rókusfalvy pince: 150 főig ideális helyszín, helyszíni szertartásra is van lehetőség, valamint szállás is rendelkezésre ál.

Elegáns polgári stílus

Klebersberg Kúria: 10-60 főig, helyszíni szertartásra van lehetőség.

Vidék kastély

Zichy Kastály, Vajta: 150 főig idális helyszín, valamint a hatalmas kert is rendelkezésre áll szertartásra vagy vacsorára.

Valódi belvárosi pompa

Festetics Palota: kisebb létszámtól 120 főig, több terem áll rendelkezésre, helyszíni szertartsára van lehetőség

A vacsora

A vacsorát illetően igaz, hogy bár ti fogtok a legkevesebbet enni ezen az estén, ennek ellenére a legfontosabb mégis az, hogy ti mit szeretnétek.
HAGYOMÁNYOS, STREET FOOD-OS, ZERO WASTE, LAZA, HEDONISTA …?

ÖTLETEK ESKÜVŐI VACSORÁRA VONATKOZÓAN

Az esküvői vacsora lebonyolítására számos lehetőség mutatkozik. A személyes találkozók alapján alakul ki a rátok szabott koncepció, de összegyűjtöttük a legnépszerűbb variációkat. Arra is van lehetőség, hogy átfedés legyen a vacsora típusok között, a lényeg, hogy megtaláljuk a hozzátok leginkább passzoló variációt.

Hagyományos

Három vagy négy fogás kerül felszolgálásra. Az ételeket 4 személyes tálakban tálaljuk, így mindenki talál kedvére valót. Elsősorban családias hangulatú esküvőkre javasoljuk.

KLASSZIKUS TÁNYÉR SZERVÍZES VACSORA

Három, négy akár öt-hat fogás kerül felszolgálásra, a lényegi eltérés a hagyományostól, hogy az ételek tányérokon kerülnek tálalásra és felszolgálásra. Jellegéből adódóan elegánsabb vacsora forma.

ÜLTETETT BÜFÉVACSORA

Az egyik legkedveltebb forma, hiszen ötvözete a klasszikus és hagyományos vacsorának. Lényegét tekintve, az előételeket és a leveseket a vendégek felszolgálva kapják meg, míg a főételeket és desszerteket már a büféasztal gazdag kínálatából tudják kiválasztani.

KLASSZIKUS BÜFÉVACSORA

Ebben az esetben mind az előétel, mind a leves is a büféasztalról kerül kínálásra. A büféasztalok mellett szól, hogy vendégeitek, akár többször is szedhetnek maguknak a vacsora folyamán abból, amiből szeretnének. Az ételek az előírásoknak megfelelően 3 órán át kint vannak és folyamatosan újra töltjük őket a létszámnak megfelelően.

Ültetett vacsorák esetében, nagyon kedvelt az úgynevezett desszert büfé kialakítása, így a vacsora egy kicsit lazább és a vendégeknek is van idejük “kipihenni” a vacsora fáradalmait. Amennyiben a vendégek között vegetáriánus, liszt, vagy laktózérzékeny van, nekik külön menüvel készülünk.

Catering

A sokszínű elvárásokra kreativitással, nagy tapasztalattal, profi konyhával és stábbal nyújtunk megoldást.

A kiválasztott esküvői helyszín nem minden esetben rendelkezik konyhával. A saját konyhánk kitelepülésével áthidalható ez a probléma, az ételek frissen készülnek, a konyha és a helyszín között jól szervezett logisztika és konyhatechnológiai eljárások segítik, hogy a legjobb minőséget tudjuk biztosítani. A mi dolguk, hogy az esküvő helyszínének adottságaihoz kidolgozzuk a megfelelő logisztikai hátteret, és a felszolgálás módjának megválasztásában is segítünk nektek.

Az esküvő egyik fénypontja a torta, amit sokan szeretnek maguk kiválasztani és megrendelni. Állunk rendelkezésetekre, hogy a torta épségben, egészségben és hűtőben várja felszeletelését. Az előkészítés első pillanatától kezdve végig ott állunk mellettetek és gördülékeny kiszolgálással a vacsora alatt is levesszük vállalatokról a gondot.

AZ ÉTELEKKEL KAPCSOLATBAN SOK KÉRDÉS MERÜL FEL, EZZEL KAPCSOLATBAN NÉHÁNY TAPASZTALATOT MEGOSZTUNK VELETEK

Van lehetőség a kiválasztott menüsor későbbi módosítására, és ha ez nem nagymértékű, akkor nem érinti az árat, de ez mindig a kért változtatástól függ.

A pontos létszámot az ételek, az italok és a teríték miatt hét munkanappal az esküvő előtt zárnunk kell.  A tervezett vendégváró falatkákat a család gyakran szereti kiegészíteni saját, vagy kedvenc megvásárolt sós és édes sütikkel. Erre természetesen van lehetőség, és mi vállaljuk a felszolgálását is. A család és a barátnők házi sütijei is elmaradhatatlanok egy jó esküvőről. Itt csak arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a nagyon krémes, könnyen romló sütikkel vigyázni kell. A megmaradt sütiket a távozó vendégek részére lehet csomagolni. Fontos tudni, hogy a megmaradt főételeket az egészségügyi előírások miatt már nem lehet csomagolni, mint ahogy az a régi hagyományok szerint szokás volt.

Hogyan kezdjünk neki az esküvőszervezés

Az egyébként is költséges esküvő tervezése során sokakban felmerül a gondolat, hogy az esküvőszervező felesleges luxus, hisz az internet tele van ötletekkel, trendekkel, varázslatos fotókkal, melyeket csak meg kell valósítani. Mi jól ismerjük a partner szolgáltatókat, rengeteg tapasztalatunk van, és levesszük a vállatokról a szervezés napi őrületét, hogy Ti a legjobb formátokban, és egy nagyszerű lagzi biztos tudatában mondjátok ki azt a négy betűs szót egymásnak.

1

Ajánlatkérés
Tovább

2

Általános ajánlat elküldése

3

Személyre szabott ajánlat elküldése

4

Próbaétkezés, helyszín kiválasztása

5

Szerződés megkötése

6

Helyszínbejárás, az utolsó simítások

Esküvőszervezőink mondták

„Számomra a legfontosabb kiindulópont a személyes találkozás. Minden pár, így minden esküvő más. A személyes találkozások ezért nálam nem csak arról szólnak, hogy megismerjem a házasulandók igényeit.

A beszélgetések során kapott benyomások, rezdülések is segítenek abban, hogy speciális, személyre szabott ajánlatot tudjak adni, a megfogalmazott egyedi igények mellett figyelembe véve a személyiségüket is.

A beszélgetések alatt felmérem azt is, hogy melyek azok a pontok, amelyekben magabiztosak, és melyek azok, ahol koncentráltabb segítségre, figyelemre van szükség.

Szenvedélyem és hobbim a főzés-sütés és a dekorálás. Sokszor belecsempészem saját ötleteimet a beszélgetésekbe és a tervezésbe. Jóleső visszaigazolás amikor látom a közös ötletelések eredményeit és az elégedett vendégeket a rendezvényeinken.”

Gyakran ismételt kérdések

Alább néhány kérdés, melyekkel munkánk során a leggyakrabban találkozunk.
További kérdés esetén keressenek minket az alábbi elérhetőségek bármelyikén!

Igen teljes mértékben.Kitelepüléses vendéglátás esetén fel kell építenünk egy teljes konyhai hátteret az adott helyszínre. Mindenképpen meg kell értenünk az étterem és a kitelepült catering közötti különbségeket, melyek a következők: eszköz háttér, helyszíni adottság, időjárás, és személyzeti háttér.

Ez egyben egy kihívás is, hisz olyan helyen kell minőségi cateringet biztosítanunk, mely nem ezt a célt szolgálja elsődlegesen – így például egy réten is olyan minőséget kell biztosítanunk, mint akár egy erre szakodosodott étteremben. Szóval a kitelepült vendéglátás egy összetett, komplex tevékenység – fontos a minden részletre kiterjedő tervezés.

Kitelepüléses vendéglátás esetén is mindig frissen, aznap készülnek el az ételek és melegen kerülnek ki az asztalra, hiszen a befejező műveleteket a helyszínen kialakított hinterland helységben hajtja végre a konyhafelelős, az esküvő helyszínén. Ahhoz, hogy kíváló minőséget tudjuk biztosítani, különböző konyhatechnológiai megoldásokat alkalmazunk. Mindenre gondolnunk kell, így mobil konyhai eszközökkel is készülünk a helyszínre – például grill lapok, melegentartók, sütők, és mikrók is.

Kérlek gyűjtsd össze részünkre az alábbi információkat: hányan lesztek várhatóan, helyszínen lesz a szertartás? Milyen formátumú vacsorában gondolkodtok – tálszervízes, ültetett büfévacsora, grill parti vagy egy laza street food parti? Várunk…

Ez talán a leggyakrabban feltett kérdés, sokszor találkozunk olyan helyzettel amikor az jegyes pár nem is létszám alapján szeretne árajánlatot kérni hanem van egy költségkeret amibe bele kellene férjünk. Mi készséggel állunk rendelkezésre az ajánlat kidolgozásában akkor is, ha az esküvőt egy alacsonyabb keretből kell kihozni. Mi hiszünk a korrektségben és vállaljuk a felelősséget ha esetleg az idő elteltével bizonyos tételek piaci ára megváltozott is.

ajánlatot kérek

Kérje egyedi árajánlatunkat, hogy igényeinek teljeskörűen meg tudjunk felelni!