catering

Szezonalitás
Trend
Ízharmónia

Ügyfeleink sokszínű elvárásaira kreativitással és nagy tapasztalattal nyújtunk megoldást.

Mitől lehet több a rendezvény catering mint finom ételeket kínáló asztalok hosszú sora?
Szerintünk abban, hogy a rendezvény koncepciójának megfelelő ételválasztékkal készülünk figyelembe véve az aktuális szezont és trendeket, valamint az ügyfél elképzeléseit. Különleges ízharmóniákban gondolkodunk, de a biztos megoldásokban hiszünk és a legmagasabb minőségű hazai alapanyagokat használjuk.

Business catering

A vállalkozása helyszínén szeretné vendégeit, dolgozóit egy magas színvonalú vendéglátással elkápráztatni? Legyen szó egy komolyabb meetingről, konferenciáról vagy más céges eseményről, számíthat ránk. A kávészünetekben finger food büféasztalokkal, falatokkal, szendvicsekkel várjuk a résztvevőket, hideg és meleg büfékínálattal is készülhetünk. Gyors és igényes lebonyolítást garantálunk.

Butik event

Milyen egy különleges és exkluzív rendezvény? Egyedi és megismételhetetlen. Titka a gondosan kiválasztott helyszín, a különleges ételek, vagy akár az adott az alkalomra felkért séfek, akik konyhaművészetükkel nyújtanak a rendezvényén egyedi élményt. Ezekre az eseményekre az ültetett fogadásokat javasoljuk, hiszen a csúcsgasztronómia szerintünk ezt kívánja.

EVENT CATERING

Kreatív séfünkkel és csapatunkkal az esemény arculatának és céljának megfelelően alakítjuk ki az étel- és italkínálatot, a berendezést és az egyedi látványelemeket.

hogyan tudunk megfelő ajánlatot készíteni?

Lépésről lépésre az Ön testreszabott ajánlatának elkészítéséhez

Tanácsadás

Mennyi ételre van szükség a vendéglétszámhoz igazítva? Mi az elképzelés az étkezésre vonatkozóan (büfé jellegű, ültetett étkezés)?
Hívjon minket: +36-23-450-343

költségek tervezése

Esetleg egy fix költségkeret áll rendelkezésére és ezért a legjobb ár-érték arányú szolgáltatást szeretné? Értjük, és ennek megfelelően fogjuk kialakítani az ajánlatunkat, hogy Ön elégedett legyen.

Előkészületek és ételek elkészítése

Bázis konyhánkon minden eseményre friss és fenntartható alapanyagokból készítjük az ételeket. Bankett részlegünk, pedig minden eszközt összekészít gondosan az eseményre.

Lebonyolítás és szállítás

A lebonyolításhoz szükséges előkészleti munkákat mindig időben kezdjük el, hogy Önnek az esemény minden esetben egy stresszmentes legyen és csak a Vendégekkel tudjon foglalkozni.

eszközbérlés

Amennyiben Ön szeretné intézni a szervezést, mi az eszközöket tudjuk hozzá biztosítani.

Álluk rendelkezésére, amennyiben csak és kizárólag eszközbérléssel kapcsolatban keresne meg minket. Az alábbi linken megtekintheti bemutatótermünket. 

ajánlatot kérek

Kérje egyedi árajánlatunkat, hogy igényeinek teljeskörűen meg tudjunk felelni!

Partnereink

Akikkel munkáink során együttműködünk.

Gyakran Ismételt kérdések

Alább néhány kérdés, melyekkel munkánk során a leggyakrabban találkozunk.
További kérdés esetén keressenek minket az alábbi elérhetőségek bármelyikén!

Egy rendezvény sem túl kicsi, és minden ügyfelünk számít, ezért hívjon minket a 0623450342 telefonszámon, vagy lépjen kapcsolatba velünk a weboldalon keresztül. Örömmel dolgozunk Önnel.

A flying szerviz egy fajta elegáns lebonyolítási formátum, hiszen az ételeket a felszolgálók tálcákról kínálják a vendégeknek. Lehetnek az ételek apró falatok vagy hideg vagy akár meleg ételek apró tálakban kínálva.

Jellegében tér el a korábbról ismert „svédasztalos” vagy büféasztalos étkezéstől, hiszen az ételek adagonként kerülnek mini tálakba így így kerülnek fel a büféasztalokra.

A konferencia catering lényegét tekintve gyors étkezéseket biztosít a résztvevők részére, kávészünetek, büféebédek vagy akár vacsorák formájában.

Igen minden esetben kínálunk opciókat laktóz, glutén vagy akár a vegán étkezésű megrendelőink részére.

Általában azon eseményeket nevezzük így, ahol a résztvevők 30-40 % ülve tud étkezni.

A mi olvasatunkban a pazarlás mentes kalkulációt, lehetőség szerint magyar alapanyagok felhasználását, környezetbarát tisztítószerek és eszközök használatát.

Nagy tapasztalattal rendelkezünk a váratlan helyzetek kezelésében. Valamennyi rendezvényünkre készenléti intézkedéseket építünk be, és folyamatosan terveket készítünk a vészhelyzetek kezelésére. Biztos lehet benne, hogy rendezvénye mindig a legrátermettebb kezekben van.

Hívjon fel, vagy írjon részünkre egy emailt, mielőtt ezt megteszi kérjük, hogy az alábbi információkat foglalja össze részünkre, annak érdekében, hogy pontos és valóban testreszabott ajánlatot tudjuk készíteni Önnek: esemény dátuma, tervezett létszám és időtartam, illetve mi az esemény pontos apropója.

kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi egyedi ajánlatainkkal és szolgáltatásainkkal állunk rendelkezésére!

Fody Event and Party Service Kft.

2092 Budakeszi, Temető utca 10.

+36 23. 450 342