CATERING
SZEZONALITÁS • TREND • ÍZHARMÓNIA

Mitől lehet több a rendezvény catering mint finom ételeket kínáló asztalok hosszú sora?
Szerintünk abban, hogy a rendezvény koncepciójának megfelelő ételválasztékkal készülünk figyelembe véve az aktuális szezont és trendeket, valamint az ügyfél elképzeléseit. Különleges ízharmóniákban gondolkodunk, de a biztos megoldásokban hiszünk és a legmagasabb minőségű hazai alapanyagokat használjuk.
Ügyfeleink sokszínű elvárásaira kreativitással és nagy tapasztalattal nyújtunk megoldást.

BUSINESS CATERING

A vállalkozása helyszínén szeretné vendégeit, dolgozóit egy magas színvonalú vendéglátással elkápráztatni? Legyen szó egy komolyabb meetingről, konferenciáról vagy más céges eseményről, számíthat ránk. A kávészünetekben finger food büféasztalokkal, falatokkal, szendvicsekkel várjuk a résztvevőket, hideg és meleg büfékínálattal is készülhetünk. Gyors és igényes lebonyolítást garantálunk.

BUTIK EVENT

Milyen egy különleges és exkluzív rendezvény? Egyedi és megismételhetetlen. Titka a gondosan kiválasztott helyszín, a különleges ételek, vagy akár az adott az alkalomra felkért séfek, akik konyhaművészetükkel nyújtanak a rendezvényén egyedi élményt. Ezekre az eseményekre az ültetett fogadásokat javasoljuk, hiszen a csúcsgasztronómia szerintünk ezt kívánja.

EVENT CATERING

Kreatív séfünkkel és csapatunkkal az esemény arculatának és céljának megfelelően alakítjuk ki az étel- és italkínálatot, a berendezést és az egyedi látványelemeket.

 

ÜZEMELTETÉS

Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik rendezvényhelyszínek és
bistro-k üzemeltetésében.

Hogyan tudunk megfelelő ajánlatot készíteni?

Lépésről lépésre az Ön testreszabott ajánlatának elkészítéséhez